Η Mavromatis Employment Bureau Ltd είναι μια εταιρεία με ειδίκευση στην εξεύρεση του κατάλληλου εργατικού προσωπικού, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και του κάθε εργοδότη ξεχωριστά. Η δύναμη μας έγκειται στην ικανότητα μας να κατανοούμε πλήρως και να συμπάσχουμε με τις ανάγκες τόσο των πελατών, όσο και των υποψηφίων.

Στόχος μας είναι να συμπληρώνουμε τις θέσεις εργασίας με τους σωστούς ανθρώπους, ένας στόχος για τον οποίο αφιερώνουμε 100% του χρόνου μας και για τον οποίο διενεργούμε τις απαραίτητες μεθόδους αξιολόγησης, για να διασφαλίζουμε έτσι την καλύτερη δυνατή επιλογή ανάμεσα στους υποψηφίους για την ικανοποίηση των αναγκών κάθε εργοδότη και την επιτυχία της κάθε εργοδότησης.

Έχοντας στο πλευρό μας συνεργάτες από χώρες όπως Ινδία, Νεπάλ, Σρι λάνκα, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Βουλγαρία, Ρουμανία κ.α., διαθέτουμε υποψηφίους που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς, όπως: οικιακοί βοηθοί, φροντιστές ηλικιωμένων, εργάτες γεωργίας και κτηνοτροφίας, νοσηλευτές, μάγειρες, σερβιτόροι και πολλά άλλα.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, σε βαθμό που να γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες των προαναφερόμενων ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα να μπορεί να ξεχωρίσει τον πιο προσοντούχο και κατάλληλο εργοδοτούμενο για τις ανάγκες και τις δεξιότητες που απαιτεί ο κάθε ένας από αυτούς τους τομείς εργασίας. Πέραν αυτού, Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν εστιάζονται μόνο στην εξεύρεση του κατάλληλου προσωπικού για εσας, αλλά αναλαμβάνουμε και εκτελούμε επίσης, όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται για την εργοδότηση ξένου εργατικού προσωπικού.

Ως ιδιωτικό γραφείο εύρεσης εργασίας με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας, είμαστε εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αριθμό άδειας 291. Επίσης, είμαστε ένα από τα μέλη του παγκύπριου σύνδεσμου εγγεγραμένων ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας.

Επιτυχία για εμάς, είναι μια επιτυχημένη εργοδότηση, η δική σας ικανοποίηση είναι και το δικό μας κλειδί επιτυχίας. Με αυτό το σκεπτικό και με αποφασιστικότητα αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητές μας, είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε...αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Γιατί επιτυχημένη εργοδότηση για την εταιρεία μας, είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες!

 

Οργανισμός Απασχόλησης
Τα Γραφεία μας
Κάνε μια ερώτηση

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, αρ.19, 
Γραφεία 3-4,
6017, Λάρνακα, Κύπρος

Τηλ: +357 224665705/24105705 
Φαξ: +357 24665735

Email: info@mavromatisservices.com
Web: www.mavromatisservices.com