fbpx

H Mavromatis Employment Bureau LTD για λογαριασμό πελάτη της- ξενοδοχείο  5 αστέρων - στην Κύπρο ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση Housekeeper A.

H Mavromatis Employment Bureau LTD για λογαριασμό πελατών της- ξενοδοχείων 4 & 5 αστέρων - στην Κύπρο ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση guest relation για τη σεζόν 2020.

Η Mavromatis Employment Bureau για λογαριασμό πελάτη της - αναζητά έμπειρους πωλητές επίπλων κουζίνας για σταθερή εργασία στην περιοχή της Λευκωσίας.

Απαραίτητα προσόντα:

Γνώσεις interior design

Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε συναφή θέση για τουλάχιστον 2 έτη

Άριστη γνώση αγγλικών σε προφορικό και γραπτό λόγο

Μεγάλη Εξοικείωση στον Χώρο των Πωλήσεων 

Εξαήμερη Απασχόληση 

Παρέχονται:

Ικανοποιητικό Πακέτο Αποδοχών 

Ένσημα & Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Ευχάριστο Εργασιακό Περιβάλλον

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που διαθέτουν τα προαναφερόμενα προσόντα μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με συνημμένη μια πρόσφατη φωτογραφία τους, διευκρινίζοντας την θέση που τους ενδιαφέρει. Τονίζεται ότι όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.

 

Η Mavromatis Employment Bureau αναζητά για λογαριασμό πελάτη της – εργοστάσιο στην περιοχή της Λάρνακας - υπεύθυνο λογιστηρίου για σταθερή εργασία προκειμένου να επιβλέπει, να παρακολουθεί και να αποτιμά τις καθημερινές δραστηριότητες. Οι αρμοδιότητες του Υπεύθυνου Λογιστηρίου περιλαμβάνουν τον προσδιορισμό της οικονομικής κατάστασης μέσα από την ανάπτυξη και την υλοποίηση συστημάτων συλλογής, ανάλυσης, επαλήθευσης και αναφοράς πληροφοριών.

Αρμοδιότητες Θέσης:

  Διαχείριση και επίβλεψη των καθημερινών πράξεων του λογιστικού τμήματος όπως:bεπεξεργασία μηνιαίων και ετήσιων, πληρωτέων/εισπρακτέων λογαριασμών, είσπραξη μετρητών, μισθοδοσίες και λογαριασμοί, προϋπολογισμοί, ανάλυση αποκλίσεων εσόδων και δαπανών

 Παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων και εξαγωγή οικονομικών εκθέσεων ή καταστάσεων

 Καθιέρωση και επιβολή ορθών λογιστικών μεθόδων, πολιτικών και αρχών

 Συντονισμός και διεκπεραίωση ετήσιων ελέγχων

✔ Βελτίωση συστημάτων και διαδικασιών καθώς και εκκίνηση διορθωτικών ενεργειών

✔ Επίτευξη χρηματοοικονομικών στόχων λογιστικής

✔ Δημιουργία και τήρηση φορολογικών αρχείων και φακέλων για την τεκμηρίωση των συναλλαγών

Απαιτούμενα Προσόντα:

Αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέση Υπεύθυνου Λογιστηρίου τουλάχιστον 4 ετών

Υψηλό επίπεδο γνώσης MS Office, λογισμικών λογιστικής και βάσεων δεδομένων

Ικανότητα χειρισμού μεγάλων όγκων δεδομένων

Αποδεδειγμένη γνώση τήρησης βιβλίων, αρχών λογιστικής, πρακτικών, προτύπων, νομοθεσίας και κανονισμών

Έμφαση στη λεπτομέρεια και ακρίβεια

Πτυχίο πανεπιστημίου στη Λογιστική

Παρέχονται:

Ικανοποιητικό Πακέτο Αποδοχών

Ασφαλιστικές Καλύψεις

Προοπτικές Εξέλιξης

Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Οι ενδιαφερόμενοι για την εν λόγω θέση μπορούν να μας στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση [Email address hidden] δηλώνοντας τη θέση εργασίας για την οποία αιτούνται.

 

 
 

Η Mavromatis Employment Bureau για λογαριασμό πελάτη της – εταιρείας security – ζητά να προσλάβει άτομα για τη θέση  προσωπικού ασφαλείας για σταθερή εργασία στην Λευκωσία της Κύπρου.

Η Mavromatis Employment Bureau αναζητά για λογαριασμό πελάτη της - εργοστασιακή μονάδα συσκευασμενων τροφίμων - έμπειρο τεχνικό /συντηρητή μηχανημάτων για σταθερή εργασία στην περιοχή της Λάρνακας. Η θέση εργασίας είναι 6ημερη.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τις παραπάνω γνώσεις καθώς και αποδεδειγμένη προηγούμενη εμπειρία, μπορούν να μας στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διευθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με συνημμενη μια πρόσφατη φωτογραφία διευκρινίζοντας τη θέση που τους ενδιαφέρει.

 
 

 

H Mavromatis Employment Bureau Ltd αναζητά για λογαριασμό πελάτη της - μια έμπειρη νοσηλεύτρια για φροντίδα νεογέννητου μωρού - που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με σκοπό την παροχή φαρμάκων. Οι γνώσεις πρώτων βοηθειών για την παρούσα θέση είναι απαραίτητες. Η θέση απασχόλησης  αφορά στην Λευκωσία της Κύπρου, η διάρκειά της είναι έως τον Μάιο με δυνατότητα ανανέωσης.

Παρέχεται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών

Ωράριο Εργασίας 11:00 -19:00

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με συνημμένη μια πρόσφατη φωτογραφία τους, διευκρινίζοντας την θέση που τους ενδιαφέρει.( π.χ Νοσηλευτής)

Τονίζεται ότι όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.

 

Mavromatis Employment Bureau is seeking to hire on behalf of its clients- hotels and restaurants in Cyprus - experienced candidates for the job position of bartenders for the season of 2021.

Η Mavromatis Employment Bureau Ltd. για λογαριασμό πελατών της πλουτελών ξενοδοχείων 5 και 4 αστέρων σε Λάρνακα και Λεμεσό αναζητά καμαριέρες  με διάθεση για εργασία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν 2020. (Περίοδος εργασίας Απρίλιος – τέλη Οκτώβρη/Νοέμβρη)

Καμαριέρες / Καθαρίστριες

Η Mavromatis Employment Bureau LTD για λογαριασμό πελατών της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης αναζητά έμπειρους σερβιτόρους για την σεζόν 2021 για εργασία στην Κύπρο.

 

Η Mavromatis Employment Bureau για λογαριασμό πελάτη της – εστιατόρια  στην περιοχή της Λάρνακας Κύπρου-  έμπειρους chefs για άμεση πρόσληψη.

Αρμοδιότητες:

Προετοιμασία των απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού.

Ψήσιμο/ μαγείρεμα φαγητών χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους

Εξασφάλιση άψογης παρουσίασης του πιάτου, πριν το σερβίρισμα

Διατήρηση της υγιεινής και της τάξης της κουζίνας

Επιβεβαίωση της κατάλληλης αποθήκευσης των τροφίμων/ υλικών

Έλεγχος ποιότητας πρώτων υλών

Ενημέρωση υπεύθυνου για παραγγελίες/ ελλείψεις

Απαραίτητα Προσόντα:

Αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της μαγειρικής και της χρήσης των διάφορων σκευών και εξοπλισμού

Γνώση των διάφορων μαγειρικών μεθόδων

Ικανότητα εφαρμογής διαδικασιών αποστείρωσης

Ομαδικό πνεύμα

Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες

Δίπλωμα/ βεβαίωση/ πτυχίο από σχολή μαγειρικής θεωρείται επιπρόσθετο προσόν

Προσφέρουμε:

Ικανοποιητική Πακέτο Αποδοχών

Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Διαμονή για τους μη μόνιμους κατοίκους Κύπρου

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που διαθέτουν τα προαναφερόμενα προσόντα μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [Email address hidden] με συνημμένη μια πρόσφατη φωτογραφία τους, διευκρινίζοντας την θέση που τους ενδιαφέρει. Τονίζεται ότι όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.